Werken bij BouwMat Ijzervlechtbedrijf

Ben jij een echte doorzetter? Kun je goed tegen een stootje? En zoek je een baan waar je al je energie in kwijt kunt? Dat kan! Kom bij ons aan de slag als Betonvlechter. 


Wat doen wij?

‘’Wat is dat? Betonvlechten?!’’ Nou.. Betonnen vloeren, wanden en kolommen bestaan uit betonstaalvlechtwerk. Goed vlechtwerk is letterlijk de fundering van een project. Wij maken wapeningstaven op maat door deze te knippen en te buigen. Hierna worden de verschillende wapeningsdelen d.m.v. ijzerdraad met elkaar verbonden, oftewel, gevlochten.

 

Is een kantoorbaan niks voor jou? En werk jij het liefst de hele dag met je handen? Dan is dit de perfecte job voor jou. Wij helpen je het vak te leren en zullen er alles aan doen om van jou een echte vakman te maken.

 

Wie ben jij?

-Jij bent een echte doener die weet van aanpakken.

-Jij werkt graag in de buitenlucht.

-Jij bent initiatiefrijk en gedreven.

-Jij hebt oog voor kwaliteit en veiligheid.

 

Wat krijg jij?

Binnen deze gespecialiseerde branche kun je goed geld verdienen. We hebben immers te maken met echte vakspecialisten! Daarnaast krijg je voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur een motivatiebrief met cv naar info@bouwmat-ijzervlechtbedrijf.nl

 

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Berry Bouwens; 0613219140